Słodki stół
Dzień ślubu to szczególny moment w życiu, każdego człowieka. Powinien on być wyjątkowy i niezapomniany. Lecz co sprawić, by właśnie takim się stał?
Od kilku sezonów jedną z najbardziej popularnych atrakcji na weselu jest słodki stół. Cóż to takiego? Co w sobie zawiera ? I jak sprawić, by stał się atrakcją?
Zapraszamy do rodzinnej lodziarnio-cukierni Klapec, w Gliwich-Łabędach, gdzie od ponad 26 lat tworzy się tradycja jakości z pełnią profesjonalizmu. Nasza firma pokazuje nie tylko wyjątkowość swoich produktów, ale kryje w nich magię, która wyróżnia ją z pośród wielu innych znanych cukierni. Oferta słodkich stołów jaką kierujemy do swoich klientów ,to wachlarz pełen możliwość, nie tylko wizualnych, ale przede wszystkim smakowych. Firma w każdą realizację wkłada dużo serca i zaangażowania, aby każdy nawet najdrobniejszy szczegół, był dopracowany na najwyższym poziomie. Sprawia to, iż nawet najdrobniejsze elementy tworzą niepowtarzalną całość i harmonię.
Każdy klient indywidualnie decyduje, o tym jak dany stół ma wyglądać i z jakich smakołyków oraz elementów dekoracyjnych ma się składać. Dzięki takiej formie otwartości zyskujemy coraz to większe grono zadowolonych klientów za co serdecznie dziękujemy.
Słodki stół często , też nazywany jest candy barem. Jak nazwa wskazuje jest to stół pełen rozmaitych słodkości, począwszy od lizaków, żelek, a skończywszy na różnego rodzaju ciastach i deserach. Wśród niezwykłych łakoci jakie oferujemy na słodkim stole znajdują się produkty takie jak: deserki, babeczki kruche z bitą śmietaną, kruche domowe ciasteczka, bezy z kremem, cake popsy, bankietówki, własnoręcznie robione praliny, muffiny, serniczki na zimno czy wykwintne desery z niespodzianką. Te ostatnie , królują nade wszystko. Dzięki swemu niepowtarzalnemu kształtowi, jak również lekkiemu nadzieniu sprawiają, że nawet najwybredniejszy gość znajdzie coś dla siebie. Warto zaznaczyć, iż deser ten często znajduje wykorzystanie jako forma tortu. Trudno się dziwić skoro, wykonanie wraz z dekoracją robi naprawdę niezwykłe wrażenie.
Wychodząc tak śmiało do klienta, tworzymy nowe trendy, z których nie jedna cukiernia czerpie pomysły i inspiracje.